Katarina Živković i Jovana Pajić duelistkinje Farme

Farmeri su za izbacivanje sa imanja izabrali Katarinu Živković, a publika je najmanje glasova dala Jovani Pajić.

Farmeri su konačno bili dobri detektivi jer su “provalili” da ove nedelje niko nije bio na tajnom zadatku, a nagrada im je – frizer. Aca je, nakon što je splasnulo oduševljenje što će VIP seljake konačno posetiti frizer, počeo sa “onim što se mora” i štapić dao Katarini, jer je to njena želja, a Jasmina Limenu jer ne može “ćerci sa imanja”. Zlata “zna da će se Katarina vratiti” i njoj je dala štapić, a Eva “ne može da se ogreši o lepu damu, jer gde da ona spava u izolaciji uz mokra drva”.
Vendi je glasala za Limena, a onda saopštila da Kaća u stvari više i ne želi da ide kući.
- Katarina je htela u datom trenutku da ide, ali sada se predomislila i nije imala mogućnosti da to kaže. Zato, ja kao njen portparol, vas molim da se vadite na neku drugu foru – saopštila je Vendi, ali je Peja ipak upotrebio baš tu “foru”. Baki, Natalija, Jelena i Sanja su štapiće ipak dali Katarini jer je to tražila, pa sada ne mogu da izmisle neki drugi razlog. Međutim, “muž” Bane nije mogao da glasa za nju, ali zato je mogao Marjan, koji je planirao da štapić da Limenu ali je posle saopštenja dao Katarini. Jovana je Limena “mnogo zavolela i doživljava ga kao brata pa ne može za njega da glasa”. Bata je ipak glasao za Katarinu “jer je to bila njena želja”, kao i Zorana. Cobe je ipak odabrao Limena, jer on ima manje štapića. Ekrem je ponovo pozdravio ženu i decu i glasao za Banetovu “suprugu”.
- Ispoštovaću sve vas ovde, sve vas volim, ali postoje neki koji su mi malo draži. Verujem da me majka poželela, ali sam sigurna da me rodila kao borca – rekla je Kaća. Nakon što je Ognjen Amidžić saopštio da će Kaći na megdan Jovana, ona je zanemela, pa će sutra da saopšti hoćemo li gledati duel znanja ili veštine.

Коментари