Press: Sve ljubavi srpskih rijalitija

Ovogodišnje rijaliti-šou programe obeležile su pre svega psovke i svađe koje su ponekad bile na ivici fizičkog obračuna. One su u drugi plan bacile ono što je za ovih skoro sedam godina, od kada se ovakva vrsta programa emituje u Srbiji, bilo najzanimljivije gledaocima, a to su ljubavne priče rođene na „Farmi" ili u „Velikom bratu".

Ni ova rijaliti sezona nije prošla bez iskrica iz kojih su se izrodile ozbiljne veze po izlasku u spoljni svet.
Dok su svi mislili da je reč o još jednom marketinškom triku, ispostavilo se da se između manekena Mladena Radulovića i pevačice Anabele Đogani zaista dogodilo nešto. U rekordno kratkom roku par je najavio i svadbu, za koju se uveliko spremaju.

- Mi smo se verili, Mladen me je zaprosio i pristala sam da se udam za njega. Istina je i da nisam trudna i ne mogu da se načudim što ljudi o tome nagađaju bez ikakvog povoda - kaže Anabela, a Mladen dodaje: - Već imamo dvoje dece - Lunu i Ninu, i sa njima nam je super. Kad dođe vreme, imaćemo i mi našu bebu. Trenutno nam je najbitnije da našu ljubav krunišemo brakom - ispričao je maneken poznat po romansi sa pevačicom Sekom Aleksić.
Njih dvoje već uveliko žive zajedno u stanu koji je Anabela kupila posle razvoda od Gagija Đoganija.
- Venčaćemo se krajem jula ili avgusta. Datum venčanja još nismo utvrdili. Iskreno, čekam da mi mama javi kada će moći da dobije godišnji odmor i dođe iz Švedske.
Mladen je preuzeo brigu o karijeri svoje verenice, pa sad zvanično radi kao njen menadžer.
- Odlično se pokazao. Ugovorio mi je nastupe nekoliko meseci unapred i sada potpuno bezbrižna odlazim na put jer znam da mi Mladen čuva decu kao da su njegova - kaže Anabela.

S druge strane, niko nije mogao ni da pretpostavi da će se među još nekim rijaliti VIP-ovcima dogoditi ljubav.
Milan Marić Švaba je dvostruko profitirao. S jedne strane je pobedio i otišao kući sa 100.000 evra, a onda je shvatio da je nekoliko nedelja proveo u kući sa ljubavlju svog života. Svi su bili iznenađeni kada se saznalo da se Švaba smuvao sa manekenkom iz Bijeljine Tamarom Simić, koja je bila jedna od najpovučenijih ukućanki VIP VB. Ljubav među njima rodila se samo nekoliko dana nakon okončanog šou-programa, tokom jednog zajedničkog televizijskog gostovanja. Ipak, oboje kažu kako su se prve strasne iskrice desile još tokom „Velikog brata", ali da nikome od ostalih ukućana nisu dozvolili da to primete.

Najnovija rijaliti ljubav dogodila se na kontroverznoj „Farmi". Ljubavne iskre koje su se pojavile između voditelja Vladimira Stanojevića i misice Mirjane Božović tokom boravka na „Farmi" razbuktale su se kada su se oboje našli u spoljnom svetu. Oni su već nekoliko dana veoma bliski, a uskoro bi trebalo i da putuju na Ibicu. Podsetimo, Mirjana i Vlada zbližili su se po njegovom ulasku na „Farmu". Iako je pričao da u spoljnom svetu ima devojku Ninu koju mnogo voli, Vlada nije krio da mu se misica dopada i da mu u potpunosti odgovara. Svi su mislili da će se ljubav roditi još tokom boravka na farmi, ali je Vlada sve vreme pričao da ga napolju čeka devojka. Za to vreme Mirjana i on su bili samo drugovi.

Po izlasku sa „Farme", Vlada je objašnjavao da su on i Mirjana prijatelji i da je ona veoma lepa i pametna devojka, ali da njegovo srce pripada drugoj. Međutim, pošto ga devojka Nina po njegovom izlasku nije sačekala u studiju, a potom ni u spoljnom svetu, Vlada je shvatio da od te ljubavi nema ništa i ubrzo je zaboravio na sada već bivšu devojku. Po Mirjaninom izlasku, njih dvoje su se videli i odlučili da uplove u ljubavne vode. Vlada kaže da još nije siguran da li je veza sa Mirjanom ozbiljna, već da sada uglavnom „ispituju teren".
- Nas dvoje se intenzivno družimo i super nam je kad smo zajedno. Ona je sjajna devojka i ukoliko budem sa nekim u vezi, to će biti ona - pomalo je tajnovit Vlada...

I u rijalitiiju Seke Aleksić „Moja desna ruka" izrodile su se dve veze. Posle Tamare Simić i Dušana Krsmanovića, koji su nakon izlaska iz šoua ipak shvatili da nisu jedno za drugo, u ljubavnu vezu upustili su se i Vukašin Ilić iz Beograda i godinu dana starija Sanja Rajković iz Jagodine. Samo osam dana pre kraja šoua otkrili su jedno drugom svoje emocije.
(Press)

Коментари