Marina Perazic napustila Farmu!

Glasovi televizijskih gledalaca jos jednom su presudili. Mada je u duelu u areni Marina Perazic pokazala vise znanja i pobedila u kvizu, Djuro Palica je imao mnogo vecu naklonost televizijskih glasaca, zahvaljujuci kojoj ostaje na Farmi. A Marina ce po odlasku sa Farme biti u prilici da vec za tri dana proslavi 18. rodjendan svoje cerke.

Seks simbol 80-ih godina ex-YU muzičke scene, a koju je tokom šoua Maja Nikolić prozivala da je "debela", vredno je učila tokom izolacije, ali je publika bila neumoljiva i poručila joj da više ne želi da je gleda na Farmi.
I pored dupliranja glasova zbog pobede u duelu, Marina je ostala daleko iza Đure (33,54 odsto naspram 66,46 procenata koliko je dobio crnogorski glumac).
Marina je želela da ostane na Farmi, a izvesno je da neće oprostiti Gazda Tomi što je izabrao za slugu. Ona mu je u petak uveče, nakon što je dobila većinu negativnih glasova farmera, na Tomin komentar da je "sve ovo igra", uzvratila: "Ti si se poigrao sa mojim životom i sa mojim ćerkama".
Nekadašnja pevačica grupe Denis&Denis tokom šoua više puta je rekla da učešćem u ovakvim rijaliti emisijama (bila je i na hrvatskoj Farmi) izdržava sebe i decu. Ipak, i za ovih 76 dana zaradila je pristojnu sumu, jer farmeri za svaku nedelju provedenu na barajevskom imanju dobijaju honorar.
Njeno učešće na srpskoj Farmi ostaće upamćeno po tome što je jela "kao kombajn", što je bio komentar Saše Đanija Ćurčića, ali i po mnogim svađama, od kojih su najžešće bile sa Majom Nikolić i novinarom Saletom Jovanovićem.
Marina je otkrila i da je svojevremeno bila u vezi sa Momčilom Bajagićem-Bajagom , a tokom igre "Istina ili izazov" farmerima je priznala i da je bila u seks šemi sa Vladom Georgijevim, čije je ljubavno umeće ocenila četvorkom.
Ipak, ona ne bi trebalo da bude mnogo tužna, jer će biti zajedno sa svojom starijom ćerkom koja za nekoliko dana puni 18 godina.

Коментари