Viktorija i Tijana Dapcevic duelisti Farme

Za opstanak na Farmi ove subote u Areni borice se - ako Duela uopste bude! - Viktorija i Tijana. Sami Farmeri odlucili su se za Viktoriju (presudio je glas gazdarice Maje Nikolic, posto je rezultat bio 6:6), dok je drugi duelista Tijana Dapcevic.

Novinar Sale i Viktorija, kao ovonedeljne sluge, bili su kandidati za jednog od duelistu, a na kraju "šibicarenja" bilo je 6:6! Međutim, pošto odlučuje glas Gazde, a to je u ovom slučaju bila Maja, njeno drvce je završilo u rukama Viktorije.
Drugog duelistu odredili su gledaoci, a to je Tijana Dapčević, koja je na Farmu stigla tek pre nekoliko dana. Tijana je, međutim, zamolila ostale da joj pomognu da se spakuje, jer želi da ide kući, tako da je pitanje da li će u subotu uopšte biti duela.
Glasanje za prvog duelistu bilo je izuzetno neizvesno i na momente vrlo emotivno. Najteže je bilo Cakani, koja je rekla da bi najradije "polomila drvce", a mnogi su želeli da budu izuzeti iz glasanja, jer ne mogu da se odluče.
"Sale me uveseljava, zavolela sam ga, a sa Viktorijom sam se zbližila od prvog dana. Dajem ovo drvce Saletu, ali znam da ćeš ostati", rekla mu je Cakana.
Big Mama je čak rekla da joj je Sale kao brat, ali mu je ipak dala drvce. Bebi Dol je molila Svevišnjeg da joj pomogne u odluci, a posle dužeg monologa dala je drvce 20-godišnjoj prijateljici Viktoriji.
Kada je Nigor, kao pretposlednji, dao drvce Saletu, bilo je 6:5 u korist Viktorije (odnosno, Sale je imao negativan glas više), ali je Majina odluka bila prelomna.
Glasanje je završeno tako što su muškarci podelili liciderska srca svojim ukućankama, a misica Sandra dobila je dva - od Marka Đurovskog i Topalka!

Inače, prethodnog dana Maja je otkrila da se pomirila sa Cakanom sa kojom se svađala maltene od početka rijaliit-šoua, ili su bar napravile prvi korak ka novom "Dejtonskom sporazumu".
"Cakana mi je prišla i rekla: 'Maki, izvini za sve', a onda ssam se i ja njoj izvinila, jer je glupo da se svađamo", rekla je maja grupi farmera.
Tijana, koja je imala "đavolski" tajni zadatak da pomiri sve žene bila je sumnjičava: "Čekaj, Majo, morate vi to da ponovite, da svi vidimo".

Коментари