Nominovani Sexy Sandra i Nikola Dančević

Posle Karlovog izbacivanja i Milanovog napuštanja šoua, došao je red da se vrata Kuće na Košutnjaku zatvore i za trećeg ukućanina. Sandra Valterović - Sexy Sandra, i Nikola Dančević sledeći u redu za izbacivanje!

Ovo su prve "prave" nominacije od kako je počeo rijaliti šou. Prve nedelje stanari su bili izloženi lažnim nominacijama, potom su morali da biraju između Karla i Indijane, a sada su prvi pravi glasovi pokazali i ko su trenutno najomraženiji ukućani.
Sexy Sandra se možda i očekivano našla na "listi" najmanje popularnih – devojke su često komentarisale da je lenja, Milan je rekao da je, pored toga što je lenja i nevaspitana, česti su komentari i da izigrava damu, a ni muškarci nisu zaneseni njenim atributima. Arsa je jednom prilikom rekao: "Ona misli da je seksi? Meni su takve devojke odvratne!"
Iako je za Sandru koliko-toliko bilo očekivano da će se uskoro naći među nominovaniima, još nije jasno zašto se Nikola našao u duelu sa njom. Pošto nominacije nisu prikazane u toku dana, za sada nije poznato ko je glasao za njega. Nikola je od početka Velikog Brata ostavio utisak mirnog i povučenog dečka i, za sada, deluje kao jedini ukućanin koji svojim ponašanjem ne iritira okolinu niti ulazi u konflikte…osim jednom sa Manuelom koji ga je provocirao igrajući sa njegovom tadašnjom devojkom Jovanom. A i Radiša je jednom za njega rekao da je gej.
Interesantno je da su se Nikola i Sandra samo dan pre nego što je objavljen početak glasanja za nominovane, “upoznavali” u okviru zadatka. Sexy je u kvizu "Upoznajte druge koliko i sebe" ocenjena kao ukućanin koji najmanje radi. Posle razgovora sa Arsom i Danicom ona je obećala da će, iako nenaviknuta na rad, od sada više raditi i da će se više truditi…bar do ponedeljka.
(Mondo)

Коментари